Eggedal Borgerstue
  • Hjem
  • Overnatting
  • Café & Catering
  • Selskap & Arrangement
  • Kurs & Konferanse
  • Opplevelser
  • Kontakt
  • DeutschDeutsch
  • Søk
  • Menu Menu

Café & Catering

Storgårdscafé med hjemmelaget mat

Vi legger vekt på å gi våre gjester personlig service og god hjemmelaget mat – gjerne tradisjonskost fra Sigdal og Eggedal.

Åpningstider frem til 18.januar

  • Mandag / tirsdag: Stengt
  • Onsdag 15 – 20.00
  • torsdag 11 – 20.00
  • Fredag 11 – 21.00
  • Lørdag 11 – 21.00
  • Søndag 12 – 19.00

Vår Storgårdscafé er vanligvis åpen mandag til lørdag kl. 10.00 – 21.00. Søndager er det åpent kl. 13.00 – 20.00. For tiden har vi dessverre ikke søndagsbuffet.

Middag serveres mellom 14.00 og 20.00 alle dager (pizza og noen småretter til 21.00).

Søndag serveres middag mellom 13.00 og 19.00 (pizza frem til 20.00).

Cafémeny

Cafémenyen hos Eggedal Borgerstue har et godt utvalg av god, hjemmelaget mat. Her ser du noe av det vi kan by på. Menyen kan variere noe etter sesong og tilgang til råvarer.

Retter fra 169,- kr til 279,- kr. Kan også leveres som catering.

  • Elgkarbonader
  • Biff indrefilet med valgfri potet/saus
  • Biffsnadder av indrefilet/salat/bearnaise
  • Ørret med agurksalat og rømmesaus
  • Rømmegrøt
  • Svinekam med surkål/tyttebær
  • Hjemmelagde kjøttkaker
  • Kyllingfilet med kremet pasta, pesto og sopp
  • Madonnaburger (hjemmelaget burger med smak av skog og fjell – servert med tyttebærrømme)
  • Hjemmelaget Burger med pommes
  • Vaffel, is og kaker
  • Pizza – se egen meny

NYHET!

  • Hjemmelagd italiensk pizza, med tynn bunn som bakes med lokalt speltmjøl fra Økologisk Spesialkorn. Serveres med spekeskinke, chorizo og ruccola eller valgfri garnityr.

Lunsjmeny

Lunsjmeny med priser fra 69,- kr til 199,- kr. Menyen kan variere noe etter sesong og tilgang på varer.

  • Husets stjerneskudd – pannestekt rødspette på landbrød ed kapers, reker, salat og sitronaioli
  • Husets rekesmørbrød – håndpillede reker på landbrød med salat, sitron, dill og sitronaioli
  • Bakt potet med tilbehør
  • Rømmegrøt
  • Salat med skinke eller kylling, serveres med nystekt baguette
  • Husets karbonadesmørbrød, serveres med løk eller egg
  • Pai med broccoli og bacon, serveres med salat og hvitløksdressing
  • Varm baguette med ost og skinke
  • Madonnaburger med pommes
  • Husets Burger med pommes
  • Søtpotetfries med glace
  • Hjemmelaget pizza

Catering

Alle våre pizzaer leveres som catering. Det samme gjelder vår cafémeny.

  • «Fredagsfjøla» – fjelltapas. Må bestilles innen kl. 12.00, i utgangspunktet fredager. 350,- kr.

Catering grupper (min. 8 personer)

  • Tapas 480,- kr (velg fra tapasmeny)
  • Hjortegryte (biffkjøtt) med dampet broccoli, poteter og tyttebær 295,- kr
  • Koldtbord 350,- kr
  • Gryte av kjøttdeig med salat og ris 250,- kr
  • Rømmegrøt 129,- kr
  • Spekemat – 3 typer spekekjøtt, potetsalat, eggerøre, hjemmebakt foccacia, hjemmebakt flatbrød, salat, dressing, smør 295,- kr
  • Rømmegrøt OG spekemat 350,- kr
  • Kremede supper med hjemmebakt foccacia (skogssopp eller rotgrønnsak) 159,- kr
  • Snitter fra 150,- kr

Vi lager det meste på forespørsel – snakk med Elisabeth om hva du ønsker.

Lørdagsmeny

Lunsj fra klokken 10.00-16.00 (inkludert én middagsrett).

Middag fra klokken 16.00-20.00. Bestill gjerne «et rundt bord i stuen». Vi dekker opp. Bordbestilling for hele grupper. Skal dere betale individuelt, bestiller man i disken.

  • Drotningbiff; indrefilet med urtemarinade, søtpotet og ostesaus
  • Madonnaburger med pommes
  • Husets hjemmelagede burger
  • Bakt ørret med tilbehør
  • Kremet vegetarpasta med sopp og cherrytomat
  • Hjemmelagde elgkarbonader
  • Fjellørret i sesong
  • Rømmegrøt i sesong
  • Hver lørdag; Dagens anbefaling, spør din servitør

Pizzameny

Borgerstuas hjemmelagde pizza. Velg mellom tre størrelser; liten / mellomstor / familie.

  • Skinke og ost: 75,- / 159,- / 229,-
  • Pepperoni og ananas: 79,- / 169,- / 229,-
  • Biff og løk: 89,- / 189,- / 239,-
  • Skinke, biff og bacon: 99,- / 189,- / 259,-
  • Vegetar: 79,- / 169,- / 229,-
  • Spekeskinke og sopp: 89,- / 169,- / 229,-
  • Dressing (rømmedressing med hvitløk eller urterømme): 27,-
  • Tillegg som mais, løk, paprika, tomat osv: 5,-
  • Salat per person: 45,-
  • Råkost: 45,-
  • Bearnaise: 27,-
  • Glutenfri bunn tillegg kr 50,- (mellomstor)

Pizza serveres tidsmessig uavhengig av andre retter.

Pizza kan også fås som takeaway.

© Eggedal Borgerstue

Kontakt oss

Eggedal Borgerstue

Tlf: 32 71 46 18
Mob: 92 63 94 63
post@eggedal-borgerstue.no

Åpningstider café

Frem til 18.januar:
  • Mandag / tirsdag: Stengt
  • Onsdag 15 – 20.00
  • torsdag 11 – 20.00
  • Fredag 11 – 21.00
  • Lørdag 11 – 21.00
  • Søndag 12 – 19.00
Scroll to top
Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse på siden. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du til vår bruk av informasjonskapsler.OkPersonvern og bruk av cookies