Selskap & Arrangement
Lite eller stort lag?
Vi hjelper dere å skreddersy et vellykket arrangement
Eggedal Borgerstue tar gjerne imot gjester som vil feire bryllup, konfirmasjon, bursdager eller samles ved andre små eller store anledninger.
Vi tilbyr smakfulle treretters middager til ditt selskap. Pris fra 525,- kr. Under kan du se vårt utvalg i forretter, hovedretter og desserter.
Vi tilbyr også tapas, velg sju retter og brød for 480,- kr. 65,- kr ekstra per rett. Se hele vårt utvalg under.
Forretter
- Kremet skogsoppsuppe med timiansmør
- Scampi med urteaioli
- Gravet laks eller røket laks med pepperrotkrem
- Lun tynnskåret indrefilet med husets urtemarinade og spicy ostesaus
- Gravet elg med eple- & tyttebærsalat
- Pannestekt fjellørret med sennepssaus
- Rakørret med husets saus i sesong
- Eggedalslompe med pesto og dyrekjøtt eller røkelaks og urteaioli/ruccola
Vegetar forrett
- Kremet grønnsakssuppe
- Kremet skogsoppsuppe
- Falaffelboller med salat (vegan)
Hovedretter
- Indrefilet av hjort med søtpotetpuré /soppstuing og amadinepoteter
- Indrefilet av lam med husets myntepesto, potetpuré, dampet rosenkål & sylta rødløk
- Ørret eller laksefilet – bakt i ovn med kremet spinat og soltørket tomat. Serveres med lun sennepsaus og glasserte gulrøtter
- Baconsurret kyllingfilet med rosenkål, asparges og amadinepoteter
- Helstekt rødvinsmarinert indrefilet av storfe med fløtepoteter, sopp, broccoli og rødvinssaus
- Indrefilet av elg eller rein – serveres med eple/tyttebærsalat, sellerirotpuré, glasserte gulrøtter og viltsaus
- Ølmarinert (lokalt øl, «Simoa stout») svinefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpuré og sjysaus
- Vegetar; kremet pasta med sopp og smørstekte cherrytomater
Desserter
- Hjemmelaget brownie med mangosorbet og vaniljeis
- Tilslørte Eggedalsjenter; krem, rabarbrasyltetøy, brødrasp
- Riskrem
- Vaniljekokte pærer med ingefær (serveres lun) med vaniljeis
- Hjemmelaget karamellpudding
- Hjemmelaget ostekake med bringebærcolius
- Kromkakebeger med tyttebærkrem
- Sjokoladepannacotta med hint av cognac
- Pannacotta med bringebær
- Pavlova – porsjon med sesongens bær
Husets tapas
Velg sju retter og brød før 480,- kr. 65,- kr ekstra per rett.
- Syltet sopp
- Ovnsbakt / ostegratinert tomat med spinat og sopp
- Bruschetta
- Amadinepoteter bakt med feta og chorizo
- Fylte egg
- Basilikum og tomatsalat
- Hjemmelaget focaccia / annet brød
- Ost fra Eiker gårdsysteri med marmelade og valnøtter
- Eggedalslompe med pesto/laks eller pesto/spekeskinke
- Pepperlaks
- Hjemmelagde tapasboller i tomatsaus
- Hvitløksdip
- Soltørkede tomater
- Feta
- Oliven
- Scampi med sitronaioli eller avocadocreme
- Spekefat
- Scampi marinert med chimchurri
- Baconstekte dadler
- Roastbiffrull med pepperrotkrem og sylta rødløk
- Lun brie med nøttemarmelade