Selskap & Arrangement
Lite eller stort lag?
Vi hjelper dere å skreddersy et vellykket arrangement
Eggedal Borgerstue tar gjerne imot gjester som vil feire bryllup, konfirmasjon, bursdager eller samles ved andre små eller store anledninger.
Vi tilbyr smakfulle treretters middager til ditt selskap. Pris fra 585,- kr. Under kan du se vårt utvalg i forretter, hovedretter og desserter.
Forretter
- Kremet skogsoppsuppe med timiansmør
- Scampi med urteaioli
- Gravet laks eller røket laks med pepperrotkrem
- Lun tynnskåret indrefilet med husets urtemarinade og spicy ostesaus
- Gravet elg med eple- & tyttebærsalat
- Pannestekt fjellørret med sennepssaus
- Rakørret med husets saus i sesong
- Eggedalslompe med pesto og dyrekjøtt eller røkelaks og urteaioli/ruccola
Vegetar forrett
- Kremet grønnsakssuppe
- Kremet skogsoppsuppe
- Vegetarsalat
Hovedretter
- Indrefilet av hjort med søtpotetpuré /soppstuing og amadinepoteter
- Indrefilet av lam med husets myntepesto, potetpuré, dampet rosenkål & sylta rødløk
- Ørret eller laksefilet – bakt i ovn med kremet spinat og soltørket tomat. Serveres med lun sennepsaus og glasserte gulrøtter
- Baconsurret kyllingfilet med rosenkål, asparges og amadinepoteter
- Helstekt rødvinsmarinert indrefilet av storfe med fløtepoteter, sopp, broccoli og rødvinssaus
- Indrefilet av elg eller rein – serveres med eple/tyttebærsalat, sellerirotpuré, glasserte gulrøtter og viltsaus
- Ølmarinert (lokalt øl) svinefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpuré og sjysaus
- Vegetar; kremet pasta med sopp og smørstekte cherrytomater
Desserter
- Hjemmelaget brownie med mangosorbet og vaniljeis
- Tilslørte Eggedalsjenter; krem, rabarbrasyltetøy, brødrasp
- Riskrem
- Vaniljekokte pærer med ingefær (serveres lun) med vaniljeis
- Hjemmelaget karamellpudding
- Hjemmelaget ostekake med bringebærcolius
- Kromkakebeger med tyttebærkrem
- Sjokoladepannacotta med hint av cognac
- Pannacotta med bringebær
- Pavlova – porsjon med sesongens bær
Fredagsfjøla
- «Fredagsfjøla» – fjelltapas med spekeskinke, røkt dyrekjøtt, chorizo, elgpølse, Brie fra Eiker Gårdsysteri, feta, oliven, soltørket tomat, sylta rødløk, pepperrøkt ørret, fylte eggedalslomper (med pesto, laks og snøfrisk). Varmt følge til fjøla: marinerte scampi, hjemmelagde tapasboller, gourmetpølse samt nystekt focaccia, aioli og tyttebærrømme.
- Må bestilles innen kl. 12.00, i utgangspunktet fredager. 350,- kr per person.